German Truck Simulator

Written by  //  February 29, 2012  //  Simulatoare  //  No comments

German Truck Simulator

German Truck Simulator este un joc simulator cu o grafica foarte buna si un gameplay simplu si precis. Jocul incepe prin libera alegere a orasului unde iti vei desfasura cursele: Rostock, Dortmund si Nurnburg. Tot ce trebuie sa faci in acest jos este sa livrezi marfa in diferite locatii. Marfa trebuie livrata intr-o anumita perioada de timp, ceea ce face din acest joc o provocare.

Dupa cum am spus, jocul are o grafica foarte reusita si este foarte realist datorita faptului ca din cand in cand trebuie sa alimentezi camionul cu combustibil. Pe parcursul jocului, ai posibilitatea de a-ti deschide propria companie si nu va fi nevoie sa-ti cauti soferii, deoarece compania se va ocupa de asta. M-am jucat acest joc si este chiar tare, iar daca aveti si un volan pentru jocuri din acestea va fi foarte fain.

Ca cerinte minime de sistem, aveti nevoie de un Windows XP sau Vista, un procesor Intel Pentium 4 de 2400 MHz si o placa video de Ge Force 4 sau ATI Radeon 8500 cu o memorie de 128 MB. Daca sunteti un fan al simulatoarelor, German Truck Simulator trebuie sa jucati neaparat.

Leave a Comment

comm comm comm